Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Карактеристике опреме пива и начин употребе

Малт Гриндер

Опрема за дробљење: малтер брусилице, производ користи линеарни водич са високом прецизношћу, производ ради на вишој прецизности; производ усваја нову композитну зупчасту опрему са самоподмазујућом функцијом (добила је национални патент) пренос, пренос је стабилнији, бука је нижа, отпорност на удар је јача, отпорност на абразију је већа; Брусни ваљак новог типа (добивен национални патент) коришћењем висококвалитетне челичне главе вратила и новог ваљкастог материјала, све то чини динамичку равнотежу, грануларност процесног материјала је равномерније, ефикасност је већа, век трајања делова је дужи, брушење структура прилагођавања чишћења је једноставна и штедљива, прецизност је већа; Чистота материјала је лакше осигурати; дизајниран материјал у механизам за подешавање, материјал се пуни равномјерније.

И. Главна структура и карактеристике перформанси

1, овај производ углавном преко рацк-а, система преноса, коморе за дробљење, ваљка за млевење, механизма за подешавање, механизма за контролу протока, горњег Хоппера, доље Хоппер и других делова.

2, сирови након уклањања нечистоћа и воде која се запушта у резервоар, ослањајући се на сирову тежину и машину благо вибрирају у два ваљка између брушења екструзионог ваљака, брушење испод испражњеног бунара.

3, производ има малу величину, велику производњу, поуздане перформансе, уштеду енергије, издржљиво и лако одржавање и тако даље.

4. Једноставан рад и удобно одржавање.

ИИ. Обим примене

Овај производ је широко погодан за фармацеутске, пиво, моносодијум глутамате и друге произвођаче главне опреме која подржава употребу. Погодан и за употребу у руралним и урбаним малим фабрикама.

Посуда за сахаризацију, посуда за гелатинизацију

1, кориштење високе ефикасности Маитреиа плочастих јакне технологије преноса топлоте, примијењене науке принцип парне турбуленције, да би се постигла максимална топлотна проводљивост, ефекат штедње енергије, у исто вријеме узети пуну аутоматску температурну контролу технологије, како би се осигурала сахарификација, фазе процеса гелатинизације брзине грејања и тачности времена изолације.

2, коришћење међународног напредног система за контролу брзине суспензије, кориштење претварања фреквенције, аутоматско мијешање метода за осигурање желатинизације, процес сахаризације смеше сита, може максимизирати желатинизацију, процес сахаризације различитих ензима у најбољем биолошком дјеловању и конверзији , каталитички ефекат, тако да је извор најбољег квалитета пива и највећи принос.

Филтер Гроове

1, употреба напредног научног система за ножну конструкцију специјалног облика и хидрауличне аутоматске технологије подизања, како би се обезбедило да униформа, гладак жлеб, али и побољша брзину филтрације и ефикасност производње, како би се одржала добар прозирност и сок од приноса.

2, коришћење међународне напредне суспензије, опрема за мешање, са конверзијом фреквенције, регулацијом брзине, технологијом аутоматске контроле, тако да је операција још згодније, флексибилно, једноставно одржавање, штедећи трошкове.

Машина за ојачање угљен диоксида

Принцип је употреба компримованог ваздуха као извора напајања, са пумпом под притиском као извор притиска, излазног притиска и притиска извора гаса у пропорционалан примјер. Прилагођавањем притиска извора гаса, можемо добити одговарајући притисак гаса под притиском. Када се притисак гаса доведе и балансира притисак, помоћна пумпа зауставља пуњење, а притисак излазног гаса се стабилизује на подешеном притиску. Стога има отпорност на експлозију, излазни притисак се може прилагодити, запремина је мала, тежина је лагана, рад је једноставан, перформансе су поуздане, опсег апликације је широк и тако карактеристичан.

Опрема за хлађење

Систем за хлађење пива укључује: резервоар за ледену воду, фрижидер, испаривач, расхладни торањ, цевни вентил и систем управљања, у којем је расхладна јединица основни део опште употребе течног амонијачног расхладног компресора, односно за размену топлоте и директна ферментација, саке може смањити температуру пива.

Опрема за ферментацију

Носите производни задатак производа. Мора бити у стању да обезбеди услове који су потребни за животне активности и метаболизам микробиолошких животиња, те је лако руковати и контролисати, како би се осигурала реализација услова процеса, како би се постигао висок принос.

Хоп Адд систем

1, Хоп систем додавања може бити састављен од два или више конзерви, са пумпама и цјевоводе, вентила и друге додатне опреме, али и за постизање аутоматске контроле за додавање количине.

2, хуп додати систем канистера, вентила, цјевовода и других система може се повезати са ЦИП системом за постизање аутоматског, полуаутоматског, чишћења и дезинфекције.

Резервоар за седиментацију

1, у складу са најбољом областима филтрације јединице од дизајна запремине акумулације пшенице, увећати однос висине пречника резервоара, смањити брзину померања потопа, промовисати очвршћавање седиментације и кохезију, како би се постигла најбоља одвајање.

2, са врелим чврстим спремником за складиштење, може побољшати приносе од шљива, али и смањити загађење животне средине.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica