Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Опрема за пиво за пиво углавном је подељена у две врсте

Опрема за пиво, како се назива називом, користи се за припрему опреме за пиво. Постоје две главне опреме за пиво - опрема за пиво за пиварску собу и припрема опреме за пиво ниске температуре. Главна разлика је у томе што је једна у околини ниске температуре, једна је на собној температури.

1, опрема за припрему ниске температуре која је направљена од нерђајућег челика или луксузне завршне обраде дрвених плоча. Унутрашња употреба полирања огледала, спољашња употреба сјајне или цртезне плоче од нехрђајућег челика.

2, укупна опрема и изглед цевовода лијеп, једноставан и елегантан изглед. Опрема између цеви које користе санитарне везе, демонтажу, монтажу, мобилни лако и флексибилно. Да би се осигурало да је опрема лако руковати, сигурно.

3, главни ниво опреме прилагодљиви, стабилни учинци, истовремено са звучним аутоматским системом чишћења, удобност чишћења, темељан, без остатака, како би се осигурало квалитет пива.

4, главна опрема прецизности заваривања према здравственим стандардима, све са шарама, пивом, средствима за чишћење, цевима, прикључцима, вентили користе материјале од нерђајућег челика како би се обезбедило здравље и здравље производа.

5, како би задовољили потребе различитих пословних простора, постоје Ниссан 100Л, 200Л, 300Л, 500Л, 1000Л. Различите врсте опреме за пиво, различита опрема покрива површину од око 7 до 100 квадратних метара.

Углавном помоћу система за дробљење сировина, комбинованог система сахаризације, система за хлађење житарица, система ферментације, система чишћења ЦИП-а, размењивача топлоте, расхладног система, изолационог система, система за дистрибуцију енергије, система за пречишћавање воде, цевовода, вентила Састав, вода јединицу за третман, уређај за припрему пива, посуду за ферментацију и складиштење и друга средства за припрему пива су постављени у пловку. У поређењу са општом опремом за припрему пива, мала опрема, укључујући главне компоненте опреме за грејање, опрему за хлађење и опрему за филтрацију, потребу за изолацијом, ручним радом, пивом захтева неке професионалне вештине.

Улога резервоара за грејање се углавном користи за кување воде и кувана шећер, грејни резервоар изнад инструмента је термометар; сахарификациони резервоар за сахарификацију пива за пшеницу, тако да шећер шећера кроз декомпозицију сахарификације, танк за сахаризацију навише и спусти два слоја. Горњи слој се углавном користи за сахарификацију и разградњу, а следећи слој се углавном користи за филтрирање и роњење, остатке житарица и пшенице за одвајање, из остатка пшенице (тј. зрна легендарног дестилатора); улога леда је преко ње Користе се за пиво да се охлади, резервоар за ледену воду има велики хладњак, са климом и расхладним уређајем разлог; ферментациони танк за ферментацију ван пива, време ферментације пива је дуже, до 12 дана или више, па ће укус бити веома добар; аутоматски електронски издувни вентил је углавном у процесу ферментације, ради сигурности, када је притисак превисок аутоматски издувни; манометар и електронски издувни вентил повезани заједно када је притисак завршен, електронски вентил ће се аутоматски отворити; Падавина квасца и остатака вина, неколико вентила за испуштање квасца и розацеа; улога соленоидног вентила у резервоару за ледену воду до хлађења пива, када је температура већа од подешене температуре, магнетни вентил се аутоматски отвара, аутоматско хлађење; Додати лименке, За квасац у резервоар за ферментацију, тако да ферментација пива; кутија за дистрибуцију, која је густа линија, али врло јасна и организована; плочасти измењивач топлоте, користи се за загревање куваног шећера; мерач шећера Апарат се користи за мерење брзине и јасноће филтрације шупљине; пукотина се користи за дробљење пшенице.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica