Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Принцип рада и главна намена опреме за пивоваре

Опрема за пиво, како се назива називом, користи се за припрему опреме за пиво. Постоје две главне опреме за пиво - опрема за пиво за пиварску собу и припрема опреме за пиво ниске температуре. Главна разлика је у томе што је једна у околини ниске температуре, једна је на собној температури.

1, опрема за припрему ниске температуре која је направљена од нерђајућег челика или луксузне завршне обраде дрвених плоча. Унутрашња употреба полирања огледала, спољашња употреба сјајне или цртезне плоче од нехрђајућег челика.

2, укупна опрема и изглед цевовода лијеп, једноставан и елегантан изглед. Опрема између цеви које користе санитарне везе, демонтажу, монтажу, мобилни лако и флексибилно. Да би се осигурало да је опрема лако руковати, сигурно.

3, главни ниво опреме прилагодљиви, стабилни учинци, истовремено са звучним аутоматским системом чишћења, удобност чишћења, темељан, без остатака, како би се осигурало квалитет пива.

4, главна опрема прецизности заваривања према здравственим стандардима, све са шарама, пивом, средствима за чишћење, цевима, прикључцима, вентили користе материјале од нерђајућег челика како би се обезбедило здравље и здравље производа.

5, како би задовољили потребе различитих пословних простора, постоје Ниссан 100Л, 200Л, 300Л, 500Л, 1000Л. Различите врсте опреме за пиво, различита опрема покрива површину од око 7 до 100 квадратних метара.

принцип рада

Опрема за производњу пива, произвођача пива, углавном јечма, воде, хмеља и квасца.

Основни принципи опреме за пиво: дробљеник и пиринач од дробилица су срушени до манипулације сахаризацијом за степен дробљења, а онда су гелатинизовани здробљени слан и скроб у топлој води, а затим подесити температуру. Скроба у посуду за сахаризацију, температура се одржава на 45-52 степени Целзијуса погодном за разградњу протеина. И здробљени слад у посудици за гелатинизацију за утапање, за одржавање на 62-70 степени је погодан за сахарификацију, производњу пшеничне каше. А онда метода испирања или метода кувања доводе до повећања температуре пшенице. Затим се филтрира из канте, кувају у канту и додају хмељ у одређену концентрацију, у сепарацију топлотне коагулације у циклонском седиментационом танку, разблажено пудер у хладњак и охлади на 5 ~ 8 ° Ц. Ферментација: Након хлађења житарице, додајте квасцу у резервоар за ферментацију или цилиндрични ферментор дна за ферментацију, охладите помоћу завојнице или јакне и контролишу температуру.

Процес ферментације пива је пивски квасац под одређеним условима, употреба житарица у ферментабилним супстанцама и нормалним животним активностима, метаболички производ је жељени производ - пиво. Због различитих врста квасца, услова ферментације и захтева производа, различитог укуса, начин ферментације није исти. Према различитим врстама ферментације квасца могу се поделити на пиво изнад пива и следеће ферментације пива.

Главни циљ

Према различитим производним процесима и метода се могу подијелити на пиво за пиво за собну температуру и метод пивског пива на ниској температури.

Процес пивског пива ниске температуре је: дробљење сировина, желатинизација, утапање, филтрирање вина, кување, хлађење, оксигенација, у ферментацију резервоара; и метода за припрему пива за собну температуру већ је ферментисано пиво директно у малу пиво Опрема за производњу пива и пуњење.

Пиво опрема за нискотемпературно пиво: комбинација система сахаризације, систем за хлађење житарица, резервоар за ферментацију, систем за дробљење сировине, измењивач топлоте (300 литара испод потребе за измењивачем топлоте), системи хлађења, електрично грејање, системи чишћења, систем вентила.

Опрема за припрему пива за собну температуру је погоднија, уз пиће са пивом и удобност пива, свеж, добар укус пива. Нискотемпературна опрема за пивоварање пиво пиво генерално од великих винарија, дугог трајања пива, пшенице као сировине, ниских трошкова. Али, после транспорта на даљину, укус можда неће бити добар при опреми за припрему пивске опреме за припрему пива.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica