Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Пиво тенкови ДИИ Неколико чудесних малих ствари

Конзервирано рафинирано пиво постаје све чешће, пиће из директног бацања ће се осећати расипно, али сада продају отпад не вреди неколико новца, а онда како се бавити овим красним конзервама пива? Да те научим да користиш старе канте за пиво да бавиш неке дивне мале ствари.

1. Једноставан држач оловака

Алати за припрему: Чисте конзерве за пиво, шрафцигер, клешта, двострани лепак.

Рад: Отворити поклопац пивске посуде са лименим одвијачем, будите пажљиви када почнете, немојте гребати руком, такође покушајте да не дозволите деформацију пива; Пошто отварање пива може горњи део оштре, тако да се клешта користе оштрим дијеловима остатка, тако да постане глатко и лагано; Пошто су конзерви за пиво лакши, требало би да држите конзерву за пиво на столу са двостраним лепком. На тај начин се врши једноставна оловка.

2. ВиФи сигнални појачавач

Алати за припрему: Чисте конзерве за пиво, ножеви, маказе, рутере.

Руковање: Доњи крај пивског посуда сеже црвеном линијом помоћу ножа, горњи крај сече дуж црвене линије али није потпуно одсечен, тако да је горњи крај још увек повезан са тијелом резервоара. На горњем крају и кућиште резервоара спојене на супротно тијело, са маказама равним резом отвореним и експанзијом резервоара отвореним. Скините горњи прстенасти прстен и ставите две густе двостране наљепнице на врх тегле, спојите рутер, убаците антену у уста у тегли од алуминијума, а затим употребите двострану наљепницу како бисте уклопили теглу пива и усмеривач који се може држати у задњем делу антене. На тај начин се врши ВиФи појачавач сигнала.

3. Висећи комад

Алати за припрему: Чисте конзерве за пиво, ножеви, маказе, двострани лепак, ланац, маркер, фото рам.

Операција: Изаберите неколико различитих стилова конзерва за пиво: прво, одрежите горњи и доњи поклопац, оставите кућиште резервоара и причврстите га, а затим користите лантер за мерење величине кадра, израчунајте величину резервоара пива, биће у могућности да резане све конзерве пива у јединствену велицину материјала, али и могу се разрезати на разлиците димензије, али уверите се да је велицина шива у складу са величином оквира; Приликом сечења конзерва пива мора се обратити пажња, како би се учинак учинио лепшим, мора се одабрати подручје логотипа за резање, састојци и остала текстовна подручја која треба уклонити; Најзад, пиво се може поново обрезати равно, причвршћено на задњој страни двостране пасте, у складу са редоследом оквира слике. Такав једноставан привезак је завршен.

4. Попцорн

Алати за припрему: Чисте конзерве за пиво, ножеви, зрна, јестиво уље.

Операција: Са ножем у конзервама за пиво може се исећи изнад тијела, срезати добар део доње навоја; Сипајте праву количину јестивог уља у теглу пива, а затим запалите пиво на ватру, па се уље за микро топлоту може ставити у одговарајућу количину кукуруза, наставити да загрева како бисте добили укусно кокице; ставите плочу на спољашњи део реза изрезаног из пива, а Попцорн ће експлодирати право из реза. Операција мора бити опрезна, избегавати опекотине.

5. Пиво пилетине пива

Алат за припрему: конзерва пива, цела пилетина, све врсте зачина, пећница.

Операција: Цела пилетина главе до репа да оперете унутрашњост, не раздвајте целу пилетину, маринирате цијелу пилетину уз зачини за 30 минута; Отворите пиво, залијете пола од ње, додајте праву количину зачина на пиво, изаберите кромпир или лук, величину која може бити заглављена на отвору главе, оперите рерну, загрејте је, скините лежиште, Сипајте слој воде у послужавник за печење, убаците припремљене конзерве пива у цело пилетину, а затим урезите кромпир или лук у отворе носача, држите конзерву пива у усправном положају, а затим ставите целу директно на тепихе, пре уласка у пећницу, онда цијелом пилетину дајте слој јестивог уља; затим га пеците у пећницу до око 90 минута и пеците све док се време не зависи од величине целе пилетине. Печење споља, онда можете уживати у укусном јелу.


beer fermentation tank.jpg

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica