Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Купите опрему за израду вина која вам омогућава да обратите пажњу на шта?

Купи малу опрему за вино када треба да обратите пажњу на шта? Има много пријатеља који желе да вино пре него што се вино врло оклева да купи какву опрему, која опрема за куповину серије питања, овде Ксиаобиан за куповину мале опреме за припрему вина када је потребно Обрати пажњу на то што једноставно увод, Надамо се да ћемо имати неку помоћ:

Шта треба да обратите пажњу када купујете мали уређај за припрему пива?

Опрема за вино је заправо опрема за дестилацију, ферментација добре хране у вину кроз високотемпературно грејање од вина одвојене од опреме; опрема за дестилацију је суштински део процеса вина, наравно, цијели процес вина обухвата и дробилицу, резервоар за ферментацију, опрему за филтрирање и опрему за флаширање.

Купити Вине Макинг опрема треба почети са којим аспектима размишљати о томе?

Не препоручује се набавка опреме за вино из материјала, врсте, врсте, бренда и продаје опреме за производњу вина.

Материјал опреме за производњу вина

Тренутно на тржишту маинстреам Вине Макинг опрема су алуминијум и нерђајући челик и бакар три, ова три материјала имају своје предности, тако да избор времена може бити слободан да бира. Винар сматра да је опрема за вино од нерђајућег челика мање умерена, са становишта цена, најпогоднији вински материјал.

Нерђајући челик од нерђајућег челика, који се обично користи 304,316,201, од чега је 304 најбољи, 316 секунди, 201 је релативно лош. Али уопште, све док не постоје посебни услови, у ствари, 201 је довољно, све док вода ни квалитет воде није толико лош, у основи деценије неће бити лоше.

Врсте опреме за производњу вина

Опрема за производњу вина за тржиште је подељена у две категорије: стари пан и ефикасни потапајући пар вина. Винтаге пан је традиционална опрема за производњу вина, има много фаталних недостатака: лако се пастира, чак и стари мајстор није лако контролирати. И ефикасни енергетски штедни парни винар је производ развоја модерне технологије, у поређењу са претходном опремом има много предности: кориштење различитих националних технологија за гријање патената, које никада не бришу ову појаву; нема мириса. Окус вина је само густи укус вина, сада можете спалити сада продати, али и зависни од вина; дестилација течности која се испушта из зрна дестилерије се бави узгајањем најбоље хране, узимања у садржају протеина до 18% или више, можете хранити свиње Говеда, овце, срне, рибе, пилиће, патке, гуске и тако даље. Због тога препоручујемо да изаберете ефикасну опрему за вино за уштеду енергије.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica