Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Контрола температуре у малој опреми за вино

Контрола температуре у малој опреми за вино

Мала опрема за вино на температурној контроли, пошто потрошачи потреба за квалитетом алкохола постају све већи, винарије и вино такође константно унапређују сопствену технологију вина како би задовољиле потребе тржишне конкуренције. Постоји одличан квалитет винске опреме, али такође мора имати добру технологију вина. Многи фактори утичу на процес вина, као што је стерилизација, температура, заптивање, време паре итд., Вине Макинг опрема данас Ксиаобиан говори о утицају температуре.

Контрола температуре је важна за висококвалитетну производњу алкохола. Његови ефекти играју од процеса сазревања сировина и настављају се до флаширања ферментираног, стареног и белог вина. Ако поступак припреме алкохолних пића не може одржати своју заштиту квалитета вина, неће произвести врхунско вино. Чак и уз најбоље сорте висококвалитетних сировина су бескорисне, стручна анализа специфичних разлога је следећа:

(А) високе температуре ће промовисати оксидацију, опрему за производњу вина која проузрокује микробијалност и нестабилност

Ферментација микроорганизама је релативно осетљива на температуру, општа температура је превелика, омогућит ће им да постепено изгубе изворну виталност, што доводи до ранцидности и нестабилности, тако да у процесу ферментације мора да контролише температурни опсег, опрему за вино, ако је температура превисока бити спроведен.

(2) да бисте избегли загревање и складиштење у условима загревања

Обавезно избегавајте ферментацију и складиштење у загрејаном амбијенту јер ће ферментација и складиштење под условима загревања довести до оштећења очекиваног мириса и зачина изван алкохола.

(Ц) ферментација квасца високе пасивне пасивације, резидуални шећер и утичу на процес ферментације

У процесу израде вина ће се користити иу хладњачама, као што је стабилност третмана свежих сировина и ферментационих резервоара за хлађење, опрему за вино, ову технологију користи већина винарија у главним винаријама у топлоти Оптерећење је температура сировине заједно са хлађењем сока свежег сировина, што је веома важно за процес сепарације, контролу температуре свих предуслова за процес пива, без одговарајућих техника контроле температуре , не може производити освјежавајуће течности.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica