Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Како одабрати опрему за вино, производњу вина је кључ

Како се пити вино, одабир опреме за вино је кључ

"Аналецтс оф Цонфуциус" у таквој реченици: "желимо да ствари раде прво од својих профита" што значи да: ако желите добро радити, добро урадите, треба да будете спремни да урадите алат адекватно Припрему. На пример, идемо на планину за сјецкање дрва, требало би да изаберемо оштру и издржљиву секу, тако да пола дана долазимо да бисмо могли да исецемо сноп дрвета, а ако изаберемо лошу секиру, вјероватно је да чак и Дан са пола снопа огревног дрвета Не могу се исећи. Тако је избор алата, често одлучио да ради ствари "више са мањим" или само "мање ефикасан".

На вину је алат Вине Макинг Екуипмент. Исти разлог, одаберите коју врсту опреме за вино директно везује за вино не може се пиво, не може пословати за зараду.

Знамо да се традиционално вино углавном користи вок, дрво Зхен и друга опрема за назад, ниска стопа алкохола, квалитет вина није гарантован и трошак великих трошкова. Ако усвојимо такву традиционалну опрему, не само да добит није загарантован, већ иу процесу конкуренције са локалним традиционалним учитељем такодје није конкурентан, као што боксер само жели да одговори боксерском шампиону, није у стању да победи, али ако Дајте му бодеж, његове шансе нису значајно повећане?

Са брзим развојем науке и технологије, винска технологија и опрема су такође иновативни и побољшани на машини, јер је представник нове технологије Вине Макинг Екуипмент најновија и најнапреднија технологија за производњу вина, функционални мултипликацијски ефекат Конкурентни "бодеж". Које су специфичне предности, погледамо:

Прво, материјал опреме.

Механичка опрема за пиво, главни комади свих стандардних нерђајућих челика 8К304 рафинисани, опрема је врло фино заваривање, кисела и алкална висока температура, коришћење безбедног, високог квалитета, дуг животни циклус.

Друго, структура опреме.

Подесиви поклопац. Механичка опрема за пиво са подесивим поклопцем за вино, не само да може подесити вино, већ и играти филтер за разно, улогу Цхен Цхонгкианг-а; И двослојна структура потконструкције која може подесити вино такође може играти регулационо вино Степен, улога паре, побољшати квалитет.

Добро хлађење и заптивање. Специјални уређај за хлађење, повећана површина за хлађење, побољшани ефекат хлађења и добро заптивање чине да вина нису изложена, како би се обезбедио излаз.

Стринг паамер, може да користи различиту врсту хране која се пари из различитих укуса вина, како би решила потешкоће у Миленијумском проблему.

Поред тога, механичка опрема за припрему пива на крају коришћења дизајна који штеди енергију, што значајно смањује потрошњу горива, штеди производне трошкове. Опрема, укупно 9 главних типова 32 врсте конвенционалне опреме може се заснивати на њиховим различитим потребама, различитим инвестиционим способностима за одабир најпогодније опреме за припрему пива

Наравно, само "бодеж", не можемо преселити такмичара, како то учинити? Дај себи пиштољ! А механичко истраживање и развој мултифункционалног Цхен Цхен-а, дозволите да победите противника, освојите "пиштољ".


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica