Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Метода пива вина од глутинског рижа за опрему за вино

Метода припреме глутинског рижиног вина за опрему за производњу вина.

1, количина сировина.

Кљунасти пиринач, 100 кг; Црвени квасац од 6 до 7 кг; Вода, 160 ~ 170 литара; Схоцху, количина.

2, начин припреме.

(1) намакање:

Изаберите најбољи глутинозни пиринач, опран водом, без пиринчког слоја од 20 ~ 30 цм високе воде, натопљеног у 25 ° Ц испод 8 сати (зима и пролећа у 15 ° Ц испод 14:00), потопите пириначом без белог срца. Одговарајуће, лето треба да промени 1 до 2 пута воде, како не би кисело.

(2) Кување:

Пиринач из испирања са водом, одводом, у паром паром, опремом за вино, ватром паром, првом паром након 5 минута, откривајући покривач пиринчевим слојем додавањем одговарајуће количине воде, а затим задржава пару 10 минута , Откривајући материјал покривача. Не штапићу није тешко и није тешко задржати реторт.

(3) Мешање:

После изливања посуду од пиринча на бамбусову подлогу, Опрема за вино, када температура материјала пада на 36 ~ 38 ° Ц, није врућа, док се уврштава у црвену песму, равномерно мешања. У олтар вина, додајте неопходну воду да добро промешате након заптивања, стојите у просторији тако да се природна сахарификација.

(4) Ферментација:

Материјал у ферментацији олтара, пиринча и црвеног квасца биће на води, сваких 2 до 3 дана да се мешају са дрвеним шипком, тако да се површина пиринча подира, а постељом се покрива олтар. Након 20 до 25 дана ферментације, може мирисати јак вински укус, леје се постепено потопу, течност је почела да разјашњава да је крај ферментације. Отворите олтар како бисте уклонили зрна дестилатора, вино течност да бисте успоставили талог.

(5) старење:

Да разјаснимо вино у стомак мала уста олтара, са бамбусовим завојем олтара завоја, депонованог на тлу. Вински олтар ће бити испуштен у просторију за вино, опрему за вино окружену шупљим љуспицама, а затим освјетљено ватрено вино, тако да боје од црвене до црвене смеђе. Што дуже време складиштења, боје вина, мириса, боље утичу. У циљу побољшања квалитета вина, можете додати првом стискалнику након основног вина да додате 46 степени шоцху, додавши количину од 0,1 г / 100 мл, запечаћивање димљеног 60 дана, сипати притисак након заптивеног цилиндра , Што може бити слатко као Мед вина.

Начин складиштења Глутинско вино од пиринча не би требало да буде дугорочно складиштење, опрему за припрему вина зими пажљиво загреју, 3-4 дана након јестива; Лето у вину са малом количином воде за кухање, може продужити време складиштења.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica