Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Опрема за израду малих вина на контролној температури

Мала опрема за вино на контролној температури, пошто потрошачи потреба за квалитетом алкохола постају све већи, винарије и вино такође константно унапређују сопствену технологију вина како би задовољиле потребе тржишне конкуренције. Постоји одличан квалитет опреме за производњу вина, али такође мора имати добру технологију вина. Многи фактори утичу на процес производње вина, као што је стерилизација, температура, заптивање, време паре итд., Данас Ксиаобиан говори о утицају температуре.

Контрола температуре је важна за висококвалитетну производњу алкохола. Његови ефекти играју од процеса сазревања сировина и настављају се до флаширања ферментираног, стареног и белог вина. Ако поступак припреме алкохолних пића не може одржати своју заштиту квалитета вина, неће произвести врхунско вино. Чак и код најбољих сорти висококвалитетних сировина су бескорисни, анализа специфичних разлога је следећа:

(А) високе температуре ће промовисати оксидацију, узрокујући микробни ранцидност и нестабилност

Ферментација микроорганизама је релативно осетљива на температуру, општа температура је превелика, омогућит ће им да постепено изгубе изворну виталност, узрокујући ранцидност и нестабилност, тако да у процесу ферментације мора контролисати температурни опсег, ако је температура превелика да би се извршила Хлађења.

(2) да бисте избегли загревање и складиштење у условима загревања

Обавезно избегавајте ферментацију и складиштење у загрејаном амбијенту, јер ће ферментација и складиштење под условима загријавања изазвати очекиване ароме и зачине изван алкохола.

(Ц) ферментација квасца високе пасивне пасивације, резидуални шећер и утичу на процес ферментације

У процесу израде вина ће се користити иу хладњачама, као што је стабилност третмана свежих сировина и ферментационих резервоара за хлађење, ову технологију користи већина винарија у главним винаријама у топлоти Оптерећење је температура сировине заједно са хлађењем сока свежег сировина, што је веома важно за процес сепарације, контролу температуре свих предуслова за процес пива, а да се не схвате одговарајуће технике контроле температуре, не може произвести освежавајућу течност.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica