Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Опрема за вино од нерђајућег челика је добра?

Опрема за вино од нерђајућег челика је добра?

Сада све више и више људи воле да пију вино на тржишту је такође врло једноставно, али ипак многи људи бирају сопствено вино код куће, зашто? Свакако не и властито вино које се припремају од редовних произвођача, али у хаотичном друштву, сада хоби, индиферентно, верује се и добро сећање, али сва ова претпоставка је да морамо имати вино Метод и опрему у процесу израде вино.

Тада, шта треба да изаберемо која опрема је најбоља у 21. веку?

Након развијања традиционалне опреме за производњу вина већ дуги низ година, опрема за вино је у великој мери развијена и измењена од цементних резервоара и контејнера до лонаца за алуминијумске контејнере од седамдесетих и контејнера од нерђајућег челика крајем осамдесетих. У контејнер са танким зидовима од нерђајућег челика. Посебно у опреми за производњу алкохолних пића, опрема за израду вина се широко користи у контејнерима танких зидова од нерђајућег челика.

Као велики број контејнера са танким зидовима од нерђајућег челика који користе висококвалитетне хладно ваљане плочице од нерђајућег челика, у конструкцијском дизајну за ојачање и оптимизацију, у великој мјери може штедјети резервоар резервоара од нерђајућег челика, чиме се штеде производни трошкови до 100 м3 резервоара за вино , на пример, опрема за производњу вина. Трошкови контејнера са танким зидовима су само 2/3 традиционалних контејнера од нерђајућег челика. Производни процес користи колут у округлом производном процесу како би се минимизовао завар. Свака цев има само један вертикални завар. Процес заваривања заштите аргоном користи се за оптимизацију процеса. , Смањење производног циклуса, који такође смањује трошкове за људске ресурсе, како би се осигурало квалитет процеса производње контејнера и производног циклуса, стога, због величине експанзије предузећа са ликвидима да обезбеде изводљив начин оптимизације штедње.

Контејнери од нерђајућег челика са танким зидовима широко се уводе у концепт концепта хране и концепције дизајна, производног процеса, па је производња контејнера од нерђајућег челика леп изглед, мање заварена и чиста и уредна, све сучеље глатка транзиција, лако се чисти, задовољавају потребе предузећа за пиће чиста производња, али и у складу са стандардима опреме за производњу процеса производње хране за кинеско пиће у свету како би се обезбедила заштита технологије и опреме.

У дизајну и производњи ради наглашавања сигурности и поузданости контејнера, увођење софтвера и метода дизајна челика за заварене контејнере, израда кључних заваривања и интерфејса за детекцију површина или детекцију зрака, у дихтујућем вентилу на шахту и противпожарни вентил И остали прибор на великом броју петрокемијских контејнера зреле технологије може на тај начин у потпуности задовољити амбалажу опасних хемикалија, потребе за производњом контејнера за производњу вина.

За разлику од лонаца, трошак контејнера са танким зидовима од нерђајућег челика је јефтинији, осим што основни не садржи К, Цу плазу, што резултира акумулацијом нових вина које старају о овим недостацима, предност је њен капацитет може бити већи као хиљаде тона, Тон, не производи губитак вина, сигуран и поуздан, отворено складиштење у затвореном простору може бити на великој модулацији са истим квалитетним вином, Вине Макинг опрема како би осигурала квалитет исте серије вина одлично предност. У односу на алуминијумске лименке, контејнери од танког зида од нерђајућег челика имају предности великог волумена, у квалитету и исплативу има велику предност.

Од трошкова по тони винске јединице, трошкови коришћења алуминијумских лименки су више од неколико пута већи од контејнера са танким зидовима од нерђајућег челика. У односу на традиционалне контејнере од нерђајућег челика, контејнере са танким зидовима од нерђајућег челика поред трошкова од око 1/3 или више, али и због танких контејнера од нерђајућег челика, фокусирају се на дизајн и производњу хране, а исту сигурност , у производном процесу, опрема за производњу вина може ефикасно решити проблеме чишћења, производњу управљања складиштем донијети велика побољшања, смањити производне трошкове, осигурати квалитет вина, али и смањити трошкове чишћења, чувајући трошкове управљања.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica