Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Контрола температуре опреме за израду малих вина

Контрола температуре малих опреме за производњу вина, заједно са потрошачем на захтеве квалитета алкохола све више и више, винарија и трг вина такође непрекидно унапређују сопствену технологију пива, прилагођава тржишту потребу конкуренције. Имати квалитетну опрему за производњу алкохола, али такође мора имати добру технологију пива. Постоји много фактора који утичу на процес производње вина, као што су стерилизација, температура, заптивање, време паре и тако даље.

Контрола температуре је веома важна за производњу висококвалитетне течности. Његов ефекат почиње са сазревањем сировине и наставља се у бочицу ферментације, старења и алкохола. Ако поступак припреме алкохолних пића не може одржати квалитет вина како би заштитио температуру, опрема за вино неће вршити квалитетно вино. Чак и са најбољим сортама висококвалитетних сировина су бескорисне, стручна анализа специфичних разлога је следећа:

(а) Висока температура ће промовисати оксидацију, узрокујући микробиолошко кварење и нестабилност

Ферментација микроорганизама на температури је релативно осетљива, општа температура је превелика, омогућит ће им да постепено изгубе изворну енергију, опрему за производњу вина која изазива кварење и нестабилност, тако да у процесу ферментације мора контролисати температурни опсег, ако је температура превише висока потреба за хладњом.

(ии) Избегавајте ферментацију и складиштење у топлијим условима

Важно је избјегавати ферментацију и складиштење у топлијим окружењима, јер ће ферментација и складиштење под условима гријања упарити очекивану арому и зачине уз алкохол.

(иии) Процес ферментације квасца са пасивизацијом високе температуре, резидуалним шећером и ферментацијом

У процесу пива ће се користити иу хладном третману, као што је стабилност течности у преради свежих сировина и хлађење резервоара за ферментацију, опрему за вино, ову технологију користи већина винарија, главно загревање у фабрика течности је температура сировине и хлађење сока свежег сировина, што је веома важно за поступак раздвајања, контрола температуре свих предусловних услова процеса пива, без савладавања правилне технике регулације температуре, не може се пити освежавајућа течност.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica