Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Појава произвођача вина за промовисање развоја индустрије алкохолних пића

Појава опреме за вино за промовисање развоја индустрије алкохолних пића

Појава опреме за производњу вина може ефикасно учинити више са мање, да промовише развој индустрије алкохолних пића, да створи више користи, али за почетнике пива, уз опрему за разумевање неких ствари, следећи детаљни опис винске индустрије у индустрија ноун:

Шта је "винска песма"

Вино је заправо нека врста бактерија, кроз зрно као носиоца у одговарајућем окружењу природне инокулације или инокулације растућих бактерија, кроз очување сувог мириса, када су вода и храна почели развијати обе ферментације. Ензими и квасац, ензими одговорни за сахарификацију, квасац је одговоран за ферментацију алкохола.

Шта је "вински тренинг"

Зрно након додавања вина ферментисаном вину након вина који се зове вино названо вином.

Шта је "ферментација вина"

Храна мора бити у случају воде, додир са квасом у квасцу, ензимска хидролиза шећера, шећер у вину у вино квасцу за производњу алкохола и угљен-диоксида, опрему за вино, процес познат као ферментација.

Шта је "течна ферментација"

Храна у ферментацији која се усисава водом назива се текућом ферментацијом. Течну ферментацију треба мешати, сировине и клинкер се могу користити течном ферментацијом.

Шта је "течна дестилација"

Биће кроз метод течне ферментације винске културе зрна и воде дестилатора, чак и са шљаком која се улијева у кухињску посуду под називом течностна дестилација. Опрема за вино Такође се зове кухање вина.

Шта је "чврста ферментација"

После кувања зрна, влага је равна и сув и влажан је погодан. Опрема за производњу вина Метода директне ферментације се назива чврста ферментација након додавања вина. Чврста ферментација захтијева да је зрно зрна слободно, а пропустљивост је добра како би се усвојио метод ферментације чврстог стања.

Шта је "чврста дестилација"

Односи се на дестилацију дна посуде плус чисту воду, а затим у парове и парове таблете, паре на површини ферментације доброг ферментације вина за дестилацију, на овај начин назива се чврста дестилација, обично само дисање хране је добро за чврсту дестилацију.

Шта је "сахаризација"

Да ли је сировина такође клинкер, чврста или течна, било која ферментација зрна мора бити саццхарифиед након прве ферментације. Назив хемијске реакције: названа ензимска хидролиза, на најбољој температури од 30-35 степени, да би се повећала сахарификација плесни. Процес подизања калупа назван саццхарифицатион.

Шта је "полу чврста ферментација"

Припремљену храну да се придружи вину после песме, сачекајте 1-2 дана, што је сахарификација, а затим додати концентрацију воде у близини ферментације сахаризације, Вине Макинг Екуипмент и ферментације шећера у процесу. Овај процес се зове полу-чврста ферментација. Обично пиринач и пиринчано вино од пиринча користе овај начин.

Шта је "прво вино"

Као што сугерише име, ми смо у дестилацији вина, прво од вина зване "главно вино", прво вино садржи супстанце са ниским тлаком више, односно, прво уље фузела, па се морамо ослободити оф.

Шта је "реп"

Као што сугерише име, ми смо у дестилацији вина, последње вино звано "репно вино", степен репног вина је релативно низак, висок садржај воде, састав материјала високог кључања је више, опрема за вино која је репа више уље фузела, тако да желимо уклонити.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica