Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Материјал опреме за производњу вина

Материјал опреме за производњу вина

Тренутно, маинстреам тржишта опреме за винарску опрему имају алуминијум и нерђајући челик и бакар три врсте, ове три врсте материјала имају предности, тако да се у избору времена може слободно бирати. Винари сматрају да је материјал од нерђајућег челика опреме за производњу алкохолних пића умјеренији, са економичног погледа, најпогоднији за материјале за припрему пива.

Нерђајући челик од нерђајућег челика, који се обично користи 304,316,201 од чега 304 је најбољи, 316 секунди, 201 је гори. Али уопште, све док не постоје посебни услови, у ствари, довољно је довољно опрема за израду вина све док нема воде, квалитет воде није толико лош, у основи деценије неће бити лоше.

Врсте опреме за вино

На тржишту су доступна два типа опреме за производњу вина: старомодне посуде и ефикасни котлови за уштеду паре. Старомодни пан је традиционална опрема за производњу вина, има мању фаталну маневрују: лако се пастира, чак и ако мајстор није лак за контролу. Високо лонац са високим степеном ефикасности и штедњом за вино са парном енергијом је производ савременог развоја науке и технологије, у поређењу са претходном опремом има многе предности: коришћење различитих националних патентираних технологија грејања, никада не прилепити феномен фекалије; Песме је само густо вино, може се продати сада, али такође може бити ускладиштено додавање вина; Дестилација житарица ослобођених алкохолних пића је да се бави узгојом најбоље хране, садржај беланчевина може да достигне више од 18%, може се хранити свињама, кравама, овцима, срњацима, рибама, пилићима, паткама, гускама и тако даље. Због тога препоручујемо да изаберемо ефикасну и енергичну опрему парне течности.

Пре-продајна услуга опреме за вино

Ево мало тога да вам кажем да је ниво услуга такође важан фактор у оцењивању брендова. Пре-продајне услуге укључују:

Купујте опрему за малу вино када морате да обратите пажњу на која је телефонска комуникација, прво желите да купите вино, потражите произвођаче да позовете телефонску консултацију! Ово је први корак за вас да процените професионалца или не, ако поставите питање, он вам може дати задовољавајући и детаљан одговор, тако да фабрика може такође. Ако не постављате питање које вам може помоћи да размислите и решите, онда овој фабрици можете веровати;


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica