Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Шта је добро за производњу вина?

Шта је добро за производњу вина?

Опрема за пиће, на пример, дрво и цигла представљају стара традиционална опрема за израду вина, јер је елиминисано цурење, гомилање, тешко мигрирати, ниска стопа алкохола. И опрема за израду тинског вина и због скупих, тешко популарних. Дакле, сада на тржишту популарна Вине Макинг опрема углавном алуминијумска опрема и опрема од нерђајућег челика.

Тада је простор бољи алуминијум или нерђајући челик? Одговор је да свако има своје предности, а не најбоље, само најприкладније, зависно од ваше ситуације.

Опрема за производњу вина од алуминијума и даље заузима већину тржишних удјела, густина алуминијума је мала, тако да је алуминијумска опрема за вино обично врло лагана и лако носити. Алуминијумска топлотна проводљивост је добра, тако да је термичка ефикасност алуминијумске опреме за вино висока, штеди гориво, а вино је брзо, висока брзина вина. Алуминијумска ниска цена, тако да је цена алуминијумске опреме за вино релативно јефтина, коју потрошачи лако препознају. Али алуминијум ће бити остављен у заваривању када буде очигледнији зглоб, тако да алуминијумска опрема за вино обично изгледа благо, а због високог сјаја алуминијума, чинећи укупну лепоту алуминијумске опреме за вино.

Индустрија циркулише изреку: алуминијум штетан за људско тело, тако да је алуминијумска опрема за вино такође штетна за тело. Заправо, овај аргумент не може да издржи надзор.

Прво, који није штетан за људско тело је алуминијум, али јонови од алуминијума, а само у киселим условима, алуминијум се може претворити у јонове алуминијума, за целокупни процес дестилације алкохолних пића може се рећи да је неутрално окружење.

Друго, алуминијум на собној температури нормалан, лако оксидира оксидацију у својој површини како би се формирао густи алуминијум оксидни филм, јер је природа алуминијум оксида изузетно стабилна, како би спријечила вањску и алуминијуму даљу кемијску реакцију.

Осим тога, алуминијум оксид или "познати" ватростални материјал може издржати хиљаде степени високе температуре, а процес дестилације алкохолних пића због присуства воде може бити само до 100 степени. Дакле, алуминијумски уређај је штетан за тело је невидљив.

Још један значајан играч на тржишту опреме за производњу вина је опрема за вино од нерђајућег челика. Опрема за израду вина од нерђајућег челика, висок сјај, тврдо хабање, готово без вара, лепо и лепо, тако да их потрошачи преферирају.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica