Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Опрема за вино је једноставно руковати

Опрема за производњу вина која је једноставна за руковање, трајне карактеристике, такође треба да имају следеће предности:

(А) брзину вина

Није само због потребе да се уштеди време, лако је рећи да је хладњак опреме за пиће добар и да се брзо хлади вина из пара у пиће из пиваре, а брже се вино охлади, одговарајући вино Мање губитак паре. Још важније, ефекат хлађења је толико брз да опрема за пиће може смањити репно вино. Зашто је ово? С обзиром на то да је цијели процес дестилације алкохола употреба течности за пиће и воде на различитим принципима за екстраховање алкохола, са опремом за грејање вина, то ће се број алкохола иза доњег дела, односно парцела повећати лот. Слаб дизајн опреме за пиће је следеће: бијело вино је достигло 72 степени кључања у винову паро, али хлађење је тако да постоји опрема, уз константно загревање, споро испаравање воде се повећава, па вино Пара се разблажи. У то време хладњак је почео да полако пије, јер је то мешавина парне и парне воде, степен природних течности се смањује. Опрема за производњу вина Технологија расхладног система је да добије националне патенте, не само да може брзо да пије, већ и смањити реп од алкохола.

(Б) квалитет вина је висока

Одлично вино опрема вина са вином светло и чисто, Миантиан освјежавајуће, чисте квалитете вина квалитете. Направио сам опрему за вино од стране националних статутарних одељења како бих открио како квалитет вина задовољава националне првокласне стандарде за производњу. Опрема за опрему за вино подржава клинкер висок принос вина за специјалну винарску пјесму, производњу мирисних материјалних способности, јаке способност киселости, сваки биолошки скроб може бити у потпуности сахарификација, ферментација шећера у потпуну ферментацију, чисто биолошко једињење. То је овај вински вински мирис вина, благог укуса, али и значајно повећање течности алкохола. Зима није прекид девет, лето се не одмара, да реши безбедност вина током летњег проблема.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica