Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Опрема за вино је веома важна за индустрију вина

Опрема за производњу вина је од велике важности за индустрију вина, како би се обезбедио квалитет опреме за пиво, смањио појаву неуспјеха, одржати његову првобитну способност за рад, неопходно је учинити добар посао у одржавању винске опреме, само у миру за његово добро одржавање, може смањити губитак одржавања опреме за вино, како би се произвео винарије или радионице како би донијети више користи.

Одржавање је важније од поправке

Одржавање је нормално функционисање производне опреме на редовној или неправилној инспекцији одржавања, а сврха је да се обезбеди да производна опрема не дође или да буде мање отказа. Поправка је неуспјех производне опреме за поправку, опрему за вино за обраду намјене је да се обнови оригинална функција, како би се осигурала нормална употреба производне опреме.

Одржавање је веће трошковно од поправки

Пошто је одржавање нормални рад за одржавање производне опреме, не треба заменити делове и компоненте, у економији је трошак мање, производна опрема може нормално да ради, не утиче на употребу друге опреме у постројењу, такође не утиче на производња. Поправка је другачија, да ли се производна опрема већ појавила да се искључи. Опрема за производњу вина Будући да је то грешка, то показује да су дијелови оштећени, да замене неке делове, општи трошкови су високи, трошак је већи.

Одржавање је погодније од поправки

Одржавање је нормално функционисање производне опреме за обављање инспекције одржавања, нема потребе за великом разградњом опреме за производњу, такође не треба превише технологије и сложених алата, осим неке посебне комплексне производне опреме која треба да задовољава произвођачи да дођу до одржавања, углавном се ослањају на властиту употребу или управљачко особље може бити завршено, тако да је рано одржавање посебно важно.

Одржавање може учинити опрему за вино у великој мјери повећати вијек трајања, може рећи савладано знање о одржавању које је еквивалентно куповини два сета опреме за пиво.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica