Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Увод у знање о опреми за вино

Опрема за производњу алкохолних пића према категорији вина може се подијелити на опрему за пиће, опрему за пиво, опрему за вино, опрему за рижево вино и још неколико. Опрема за пивоварство Према принципу пива може се подијелити на опрему за ферментацију, опрема за пиво и опрема за дестилацију, као и касније опрему за пуњење амбалаже. Опрема за производњу алкохолних пића у складу са материјалом може се подијелити на опрему за припрему дрвета, опрему од цигле и вина, опрему за кухање од нерђајућег челика, опрему за производњу алуминијских алкохолних пића, опрему за лимове и неколико других.

Узимајући у обзир опрему за алкохол, примерак дрвета и опеке је древна традиционална опрема за припрему пива, јер је елиминисана парна цурка, која је тешка за мигрирање, због разлога ниске количине вина. Опрема за производњу калаја од тинте је тешко популаризирати због скупих цијена. Дакле, сада је популарна опрема за припрему пива углавном алуминијумска опрема и опрема од нерђајућег челика. Да ли је простор алуминиј или нерђајући челик бољи?

Опрема алуминијумске пиваре и даље заузима већину тржишног учешћа, густина алуминијума је мала, тако да је опрема за алуминијумска вина обично веома лагана и лако носити. Перформансе топлинске проводљивости алуминијума су добре, па је термичка ефикасност опреме алуминијумске вуне веома велика, уштеду горива и ван вина брзо је вина. Трошкови алуминијума су ниски, тако да је цена опреме за алуминијумска вина релативно јефтина, коју потрошачи лако препознају. Међутим, пошто алуминијум у заваривању оставља очигледније заварене траке, тако да опрема за алуминијумска вина углавном изгледа мало грубијим, а због ниског сјаја алуминијума, стварање алуминијумске опреме за вино у целини се значајно смањује. Постоји једна изрека у индустрији: алуминијум је штетан за људско тело, тако да је опрема алуминијумске пиваре такође штетна за тело. Заправо, овај аргумент није подложан контроли. Прво, штетно за људско тело није алуминијум, већ јелови од алуминијума, а само у киселим условима, алуминијум се може претворити у јонове алуминијума, за читав процес дестилације алкохола може се рећи да је неутрално окружење. Друго, алуминијум у нормалној температури, лако се оксидује ваздухом на површини како би се формирао густи алуминијумски филм, због изузетно стабилне алуминијумске природе, може спречити вањску и алуминијумску кемијску реакцију. Осим тога, алуминијум или "познати" ватростални материјали, могу издржати хиљадама степени високе температуре, а процес дестилације алкохолних пића због присуства водене течности може достићи само 100 степени. Дакле, аргумент да је опрема од алуминијума штетна за тело је неодржива.

Друга на тржишту опреме за грејање је велика ствар је опрема за припрему нерђајућег челика. Опрема за пухање од нерђајућег челика Сјајни, отпорни на хабање, полирани готово без заваривања, лијеп и привлачан, па су га потрошачи подстакли. Међутим, не треба занемарити недостатке опреме за припрему нерђајућег челика, али прво, перформансе. Термичка проводност нерђајућег челика је лошија од алуминијума, тако да је стопа вина ниска и потрошња горива. Друго, трошкови нехрђајућег челика су високи, а цена опште опреме за припрему нерђајућег челика је виша од цене исте врсте алуминијумског вина. Опште тржиште чисте опреме од нерђајућег челика је врло лоше, најбоље је не изабрати. Најбоља опрема за производњу вина је алуминијум кондензатора (за играње предности брзог провођења топлоте од алуминијума), нерђајући челик од цијеви (за игру предности од неоштећене лепоте од нехрђајућег челика).


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica