Jiangsu Prettech mašinerija i tehnologija Co., Ltd

Proizvodi

Dom > Novosti > Sadržaj

Одржавање опреме за вино

Одржавање вина за одржавање опреме за припрему вина мора имати добру опрему за припрему вина, а добра опрема за производњу вина ће бити добра након одржавања опреме за производњу вина, само ће одржавање опреме трајати вијек трајања опреме за вино. да исправно одржавате пивару? Хајде да погледамо одржавање опреме за израду вина која је организована за све:

Одржавање опреме за вино: Одржавање од поправки проактивније: одржавање је нормалан рад производне опреме за обављање редовног или неправилног прегледа одржавања, његова сврха је да обезбеди да производна опрема не дође или да буде мање од неуспјеха, функционална одељења да савладају одржавање и поправка треба да поштују принцип. Време одржавања кориштењем и управљање сопственим флексибилним разумевањем, може бити аутономно планирање и контрола, проактивно и активно превентивно одржавање значи. Поправка је неуспјех производне опреме за поправку, сврха је враћање првобитне функције, како би се осигурала нормална употреба производне опреме. Време одржавања не одржава особље одржавања, планирање и контрола је лоша, пасивно је негативно средство одржавања.

Област примене опреме за високу ефикасност и штедњу енергије

Дестилирана ликуор: Шан дестиловано рижево вино, глутинско вино од риже, соргхумско вино, кукурузно вино, пшенично вино и друго видовито вино, шунка вина од дестилације Шан, вино, јабуково воће, вино снега, лотус вино и друго воћно вино, дестилација Схан иам вине.

Стерилизација: Може се користити у преради, производњи и стерилизацији вина од риже, сојине сосе, хране, тофу и тако даље.

Дестилација: Цев ове опреме може се користити за пиринач, а друга због опреме на котлу има две парне цијеви, све док друга која конфигурише пиринач с рижом, може бити у врућем вину у исто вријеме пиринач, осим време и гориво.


Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: A-pod 16, R&D ČVORIŠTE 2,No.801, srednje Changwu Road, Wujin distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošta: admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Projekat referenca | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica